Home
Verandabouw
Kozijnen
Veranda-accesoires
Schuifdeuren
Vouwdeuren
Deuren
Screens
Carports
TuinpriŽlen
Hobbykassen
Aanbieding
Fotoboek
Waar vindt u ons?
Contact

Als u van uw veranda wilt genieten met goed en slecht weer, dan zijn schuifdeuren de ideale oplossing, u kunt immers met goed en met slecht weer onder uw overkapping zitten. De pui waarin de schuifdeuren staan bestaan meestal uit 2, 3 of 4 deuren.
U kunt kiezen uit 2 verschillende systemen: een wat lichtere en een wat zwaardere variant. De lichtere veriant bestaat meestal uit 6 mm gelaagd of wat dun thermopane glas. De wat zwaardere variant bestaat voornamelijk uit thermopane glas. Het voordeel van de thermopane ruit is dat de isolatiewaarde wat hoger is. De schuifdeuren zijn verkrijgbaar in geisoleerde en niet-geisoleerde uitvoering. U kunt deze puien eenvoudig samen met het dak laten monteren, maar het kan ook nog altijd achteraf. Deze puien zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar.
Sinds kort heeft Slakas ook de hardglazen schuifwand in haar assortiment. Deze schuifwand bestaat geheel uit glas, dus indien gewenst kijkt u niet tegen aluminium profielen aan. Het glas bestaat uit 8mm of 10 mm gehard glas en de pui is van binnenuit te vergrendelen.