Home
Verandabouw
Kozijnen
Veranda-accesoires
Schuifdeuren
Vouwdeuren
Deuren
Screens
Carports
TuinpriŽlen
Hobbykassen
Aanbieding
Fotoboek
Waar vindt u ons?
Contact

De hobbykassen van het model Classic zijn ontworpen met oog voor kwaliteit en detail. Door ruime keuze in afmeting, beglazing en kleur voldoen zij aan de wensen van iedere tuinliefhebber.
Naast de standaard uitvoeringen kan ieder model door gebruik van eigen Slakas profielen, naar wens van de klant op maat geproduceerd worden.
Qua breedte beschikt Slakas over 2 standaard maten:

2,35Ĺ en 3,09Ĺ meter

In lengte lopen de maatvoeringen op per vak met 74cm.

Naast de vrij staande uitvoeringen, beschikt Slakas ook over Muurkassen. Ook hiervoor geldt dat deze in diverse verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn.
Of u nu de kas gebruikt als overwinteringsplaats voor uw cactussen of vaste planten of als kweekkas voor groenten en bloemen, met een kas van Slakas is iedere bedenkbare toepassing te verwezenlijken.
Zo kan ook in tuinen met geringe plaatsingsmogelijkheden of op reeds bestaande fundamenten een model vervaardigd worden dat aan uw specifieke wensen beantwoord.
Speciaal voor zelfbouwers kunnen alle typen als bouwpakket worden uitgevoerd, waarbij het beglazingsmateriaal met een klemveer wordt vastgezet en met een rubber profiel wordt afgedicht